Uslovi Korišćenja

Korišćenjem sadržaja portala Editor.rs korisnik ima privilegiju da brzo, jednostavno i efikasno pristupi novim i aktuelnim informacijama iz različitih oblasti. Uslovi korišćenja koje korisnisnici moraju poštovati su da autorski sadržaj portala Editor.rs u šta spadaju tekstovi, dokumenta, fotografije i video snimci, ne mogu biti preuzeti bez odobrenja uredništva portala.

Kršenje ovih prava podložno je tužbi u skladu sa zakonom o autorskom delu. Portal Editor.rs zabranjuje korišćenje i zloupotrebu ličnih podataka naših posetilaca i korisnika. Editor.rs zadržava pravo izmene i ukidanja bilo kakvog sadržaja bez obavezne predhodne najave. Korisnicima Editora je zabranjeno razmenjivanje, slanje i objavljivanje sadržaja koji krše propisane zakone u Srbiji, ali i međunarodne zakone. Zabranjeno je takođe i plasiranje vulgarnog, rasističkog i uvredljivog sadržaja.

Korišćenjem mobilne aplikacije korisnik se slaže sa svim uslovima pod kojim aplikacija funkcioniše na uređaju. Svi posetioci imaju pravo besplatnog korišćenja sadržaja portala ukoliko ne krše pravila korišćenja. Editor.rs sadrži linkove na internet stranice izvan vlastitog portala i za njihov sadržaj ne može biti odgovoran.