Siniša Mihajlović ima leukemiju

Trener Bolonje i proslavljeni srpski fudbaler Siniša Mihajlović je na konferenciji za novinare saopštio da boluje od leukemije.

Mediji su ranije objavili da će zbog teške bolesti Mihajlović biti primoran da završi karijeru. Trener Bolonje je otkrio sve detalje, reč je o akutnoj leukemiji, piše N1.

“Želeo sam da sazovem konferenciju za novinare, ali sam tražio da se poštuje moja privatnost. Hteo sam ja da budem taj koji će ekipi i celoj javnosti saopštiti svoju situaciju.Ali to se nažalost nije dogodilo, nisu me ispoštovali jer su želeli da prodaju nekoliko hiljada primeraka novina.

Uradio sam testove koji su pokazali da imam leukemiju. To je bio težak udarac, danima sam plakao. Ceo život vam prođe pred očima.

Jedva čekam da odem u bolnicu i započnem borbu. Objasnio sam svojim igračima da moramo da napadamo i da pobedimo.

Ako budemo čekali i branili se, protivnik će nam zadati udarac. Moram da upotrebim svoju taktiku, i ne sumnjam da ću pobediti. Pobediću za moju porodicu, za moju decu, za sve one koji me vole.”“Siguran sam da ste svi mislili da sam ja jedan od poslednjih ljudi koji mogu da se razbole. Treniram, jak sam, uradio sam testove 28. februara i sve je bilo u redu.

Trenirao sam svakog dana, sve do maja, putovao svuda, igrao fudbal. Nisam uopšte osećao umor ili bol.

Moj otac je umro od raka, pa se zbog toga redovno testiram. Niko od nas ne sme da misli da je neuništiv. Niko ne misli da se to može dogoditi njemu, a kada se dogodi, onda smo šokirani.

To promeni vaš život za trenutak. Kada doživite noćnu moru, onda se samo probudite, ali onda se danima budite i shvatite da ovo nije noćna mora”, konstatovao je proslavljeni srpski fudbaler i trener.

Dirljiv je bio i susret Mihajlovića sa navijačima Bolonje, nakon što je saopštio vesti o svom zdravstvenom stanju.

(Editor.rs)

WEB PREPORUKE

Leave a Reply

Your email address will not be published.