Pravljenje hrane kao umetnost stvaranja (GALERIJA)

Dizajn je neodvojivi deo gastro ugođaja. Od toga kako hrana izgleda, kako se servira, preko dizajna menija i brendinga, pa sve do dizajna samog restorana, ukus hrane je snažno praćen vizuelnim. Uobičajeno je ceniti restorane po ukusima koje spremaju, ali zapravo je jednako važan faktor odabira i kako sve izgleda, odnosno kakve osećaje budi prostor. Restorani se izdvajaju u odnosu na svoju kulinarsku ponudu i tako vrednuju. S druge strane, o izgledu restorana, odnosno o enterijeru, iznova se piše, priča, raspravlja, postavljaju trendovi i prelaze granice, jer je ugođaj boravka na nekom, bilo otvorenom ili zatvorenom prostoru, neodojiv od vizuelnog. Naime, pred Vašim očima su raznorazni hokus-pokus proizvodi koje je Editor izrovario sa Instagrama, da bi vam pokazao kako pravljenje hrane može da se shvati i kao umetnost stvaranja. 


(Editor.rs)

WEB PREPORUKE

Leave a Reply

Your email address will not be published.