Od 5 do 5: Napredak u sirijskoj krizi, stigli helikopteri, Janis MVP

Kao i svakog dana pogledajte pregled najbitnijih vesti:

Nabavka – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je ponosan na našu zemlju, jer je izasla iz krize i postala pouzdan partner svetskim kompanijama, poput Erbasa, od kojeg je danas preuzela prvi od devet helikoptrera H145M. Vučić je na sajmu naoružanja rekao da je ukupna vrednost devet helikoptera koje nabavljamo od Erbasa 105 miliona evra i da Srbija svoje obaveze plaća bez dana kašnjenja.Tuga – Telo V.P. (76), sa poslednjim prebivalištem u Beogradu nađeno je u ponedeljak oko 15 časova u Dunavu u neposrednoj blizini Bele Stene, potvrđeno je u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

Neljudi – Beogradska policija uhapsila je M. S. (19) i R. V. (19) zbog sumnje da su u Kliničko-bolničkom centru “Dr Dragiša Mišović” nasilno otvorili prozor i ušli u jednu kancelariju iz koje su uzeli 5.500 dinara, dva ručna sata i zlatni nakit.

Tata, šta ti je? Dokazano da očinstvo biološki menja muškarce

Napredak – Rusija, SAD i Izrael postigle su saglasnost oko većine pitanja u rešavanju sirijske krize, izjavio je sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev. Patrušev se sastao sa pomoćnikom američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Džonom Boltonom i šefom izraelskog saveta za nacionalnu bezbednost Meirom Benom Šabatom.Priznanje – Grčki košarkaš i zvezda Milvoki Baksa, Janis Adetokumbo, proglašen je za najkorisnijeg igrača NBA lige (MVP) u protekloj sezoni. Fantastični Grk je u borbi za ovo prestižno priznanje nadmašio konkurente – Džejmsa Hardena iz Hjustona i Pola Džordža iz Oklahome. Nikola Jokić zauzeo je 4. poziciju.

(Editor.rs)

WEB PREPORUKE

Leave a Reply

Your email address will not be published.