Od 5 do 5: Napadnut Edi Rama, kraj školske godine, Joveljić u Ajntrahtu

trenutno najtoplija ovogodišnja nedelja se polako okončava, a dok čekamo da se posadimo ispod klima uređaja, vreme je za najvažnije vesti.

Tramp optužio Iran – Predsednik SAD Donald Tramp optužio je Teheran za napad na naftne tankere u Omanskom zalivu. Američki državni sekretar Majk Pompeo ranije danas je optužio Iran da je počinio napade na dva naftna tankera u Omanskom zalivu. SAD su takođe pokazale snimak koji navodno pokazuje da je Iran saučesnik u “nedoličnom ponašanju”.Napadnut Edi Rama – Demonstranti u Albaniji kamenjem su napali konvoj automobila u kome je bilo i vozilo albanskog premijera Edija Rame, prenosi makedonski portal makfax. Incident se dogodio u gradu Libražd, nadomak makedonsko-albanske grancije. Prema tim informacijama, albanska policija je uspela da zaustavi blokadu konvoja u kojoj se nalazio Rama.

Inženjer koji je preživeo katastrofu u Černobilju dekonstruisao fikciju iz serije

Sezona u opasnosti – Sezona na Jadranu je u punom zamahu, a hrvatskim hotelijerima i ugostiteljima nedostaje radne snage. Za to je kriva vlada jer nije izdala dovoljno kvota za zapošljavanje stranaca u turizmu.

Nesreća na auto-putu – Na auto-putu Beograd – Zagreb, u smeru ka Beogradu, u 12.55 časova zapalio se kamion, a nema povređenih, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Kako navode, vozač kamiona, koji je u potpunosti izgoreo, na vreme je izašao iz vozila. Do nesreće je došlo jer su se zapalile instalacije u kamionu.

Kraj škole – Osnovcima od prvog do sedmog razreda danas je poslednji radni dan u ovoj školskoj godini. Osmaci su nastavu završili 31. maja, ali ih u ponedeljak, utorak i sredu – 17,18. i 19. juna čeka završni ispit.Pojačanje – Jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera Dejan Joveljić postao je novi igrač Ajntrahta. Klub iz Frankfurta u njemu vidi naslednika Luke Jovića koji se pokazao kao pun pogodak.

(Editor.rs)

WEB PREPORUKE

Leave a Reply

Your email address will not be published.