Od 5 do 5: Kim u Rusiji, bivši šef Interpola pred robijom, Jokić zamalo tripl-dabl

Sreda je specifičan dan, ne možete je ni voleti, ni mrzeti. Daleko je od zloglasnog ponedeljka, i petak se čini udaljenim, ali vesti ne čekaju idealan dan, one su nekako uvek in medias res, kao i sama sreda.

Kim u RusijiSevernokorejski lider Kim Džong Un rekao je danas u intervjuu ruskoj televiziji da se nada da će njegov prvi zvaničan sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom biti uspešan.“Došao sam u Rusiju sa toplim osećanjima našeg naroda. Nadam se da će poseta biti uspešna i korisna”, rekao je Kim u intervjuu za televiziju Rosija 24 po dolasku u Rusiju čije je delove preneo Itar Tas.

Optužen šef Interpola – Kina je formalno uhapsila nekadašnjeg šefa Interpola Menga Hogveija pod sumnjom da je primao mito. Vrhovno tužilaštvo je optužnicu objavilo danas. Meng je za predsednika međunarodne policijske organizacije izabran 2016. ali mu je četvorogodišnji mandat prekinut kada su ga kineske vlasti privele prošlog oktobra.Hrvati utvrđuju granice – Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio da je na granicama Hrvatske angažovano 6.500 policajaca na sprečavanju nezakonitih migracija. On je dodao da policija ima vrlo dobar uvid u to gde, kada i kako treba reagovati da bi se zaštitila hrvatska teritorija od nezakonitih migracija.

Jokara standardno – Košarkaši Denvera napravili su veliki korak ka plasmanu u narednu rundu plej-ofa NBA lige. Oni se potvrdili brejk napravljen u Teksasu i savladali su San Antonio Sparse rezultatom 108:90. Nikola Jokić je ponovo flertovao sa tripl-dablom i postigao je 16 poena, uhvatio 11 lopti i podelio osam asistencija.

(Editor.rs)

WEB PREPORUKE

Leave a Reply

Your email address will not be published.