O Nama

Dobrodošli na Editor.rs!

Prvi portal u Srbiji koji je tu zbog vas.

Kada kažemo „zbog vas″ – tako i mislimo. Editor je tu, ne samo da vam pruži brze, tačne i važne vesti, već i da te vesti budu deo vas samih; tu smo da vas čujemo, saslušamo i objavimo sve ono što je od velikog značaja za naše društvo i našu publiku – VAS.

Editor nije samo portal šturog, informativnog karaktera, niti je opredeljen za čistu zabavu i razonodu, niti je usmeren samo ka edukativnom polju. Naprotiv, cilj nam je da sve tačke objedinimo u jednu celinu, kako biste vi mogli da čitate sve što vas je oduvek zanimalo.

Teme o kojima ste razmišljali, sigurno ćete naći na našem portalu, a vašim predlozima i idejama, doprinećete onome čemu Editor teži od samog starta.

Sagledavaćemo priče iz jednog potpuno drugačijeg, inovativnijeg ugla, odgovarati na pitanja koja nigde nisu postavljena, temeljnim analizama ćemo dolaziti do ključnog momenta dešavanja, kroz snažne intervjue saznaćemo sve ono što biste vi želeli da znate i svaka informacija prolaziće kroz „sito i rešeto″ naših novinara i urednika.

Ono što nas definitivno razlikuje od svih ostalih, je to da se Editor portal zalaže za negovanje demokratksih vrednosti i ljudskih prava, slobodu govora, mišljenja i dela. Borićemo se za umanjivanje socijalnih razlika, otklanjanje različitosti između polova, nacionalnosti, veroispovesti. Borićemo se protiv laži, obmane i nepravde.

Jedan od glavnih ciljeva, biće nam i rekonstrukcija medijskog prostora, povezivanjem sa svim susednim državama, radi boljitka protoka informacija, koje će dospeti direktno do vas.

Kod nas ćete uvek moći da iskažete ono što želite, da sugerišete ono što vam smeta i za razliku od drugih – MI ĆEMO VAS ČUTI.

Bićemo strogi ali pravični.

Jasni ali umereni.

Nepristrasni i objektivni.

Aktuelni, ali pozitivni.

Bićemo sve ono što očekujete, a ne pronalazite kod ostalih, a vaše je da nas čitate i ukazujete nam na to što želite.

Neće biti pošteđenih – ako su krivi. Neće biti napadanih – ako su nevini.

Budući da Editor pokušava da sruši granice trenutnog novinarstva u Srbiji, posao mu neće biti lak, ali jedno je sigurno – svakog dana postavljaćemo nove i drugačije standarde na ovom podneblju.

Mi i vi, zajedno.

Vaš Editor