Noćas pronađena tri tela u Surčinu, troje osumnjičenih zbog toga uhapšeno

Noćas je beogradska policija, oko 23 časova, pronašla tri tela u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je je saopštilo da su uhapšene tri osobe zbog sumnje da su pomogle u izvršenju zločina u Surčinu.“Policija je uhapsila tri osobe zbog sumnje da su pomogle u izvršenju ovog krivičnog dela: M. S.(31) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, L. D. (22) teško ubistvo pomaganjem i N. Č. (20) koji se sumnjiči za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela”, navodi se u saopštenju.

Tela muškarca Neđe. Š. (42), njegove majke Darinke. Š (75) i njegove tetke Milje P. (80) pronađena su juče uveče u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu na placu koji pripada Ljubomiru Jovanoviću, ocu osumnjičenog Dragoslava.

Njihov nestanak policiji je prijavljen 10. juna, a jezive detalje trostrukog ubistva pročitajte u posebnoj vesti. Jovanović je, inače, izvršio samoubistvo nakon što je u novobeogradskom bloku 45 prošle nedelje nasred ulice pucao u svoju suprugu Teodoru Jovanovič (25), pred njihovim jedanaestomesečnim detetom koje je bilo u kolicima.Dodaje se da je uhapšenima određeno zadržavanje do 48 sati. Posle toga će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je MUP.

Događaj od noćas uzburkao je srpsku javnost.

Istraga je u toku.

(Editor.rs)

WEB PREPORUKE

Leave a Reply

Your email address will not be published.