Nastavak Boemske rapsodije?! Nemojte ljudi, k’o boga vas molim

Ma daj… Stvarno?! Zašto?! Ovo su naše prve reakcije na vest da se samo nekoliko nedelja posle trijumfa na dodeli Oskara šuška o nastavku biografskog filma o Queen-u, koji bi, jelte, pratio hronologiju benda od LiveAid-a do smrti frontmena.Jedan od insajdera u bendu, austrijski reditelj Rudi Dolezal, u intervjuu za Page Six otkrio je kako reditelj Bohemian Rhapsody i aktivna polovina benda, Brajan Mej i Rodžer Tejlor planiraju nastavak najunosnijeg biografskog filma svih vremena. s kraja 2018. godine koji donosi prvu ekranizaciju biografije benda. I dalje nije poznato da li će fokus biti na Frediju ili bendu, odnosno hoće li se promeniti poetika još uvek vruće sveže rok biografije koja je harala svetskim bioskopima.

Rudi je jedan od začetnika nemačkog muzičkog programa VIVA na kojem su odrastali mnogi rođeni 80-ih i ranih 90-ih, a poznat je kao režiser dokumentaraca o Frediju Merkjuriju, kao i produkciji spotova za Falca (Rock Me Amadeus). Međutim, vest još uvek nisu potvrdili Tejlor i Mej, tako da se zvanična objava ili demanti i dalje čeka.Ponovo postavljamo pitanje – Zašto?! Zašto uopšte razmišljati o tome. Jasno je da je ideja isplativa, ali nije kao da Meju i Tejloru fali novca. Ne kvarite nam Queen novom mlakom bajkom!

Razumemo da je Fredi sam za sebe više puta rekao da je “muzička prostitutka”, ali nismo znali da ga makroi i mrtvog izrabljuju. Pustite kurvu (kriva linija na latinskom) da se opruži i odmara na miru.

(Editor.rs)

WEB PREPORUKE

Leave a Reply

Your email address will not be published.