Gospodin: Igrao Football Manager tokom 18 sati porođaja svoje verenice

Met Penrouz bio je oduševljen kada je saznao da mu je verenica završila u bolnici zbog trudova. Odmah je seo na voz za Brajton i na putu do bolnice svratio do kuće da pokupi nekoliko ključnih stvari, uključujući svoj laptop na kojem je potom u bolnici 18 sati igrao Football Manager dok je ona prolazila kroz porođaj, piše “Sportbible“.

On je srećnu vest saznao na gostovanju Brajtona kod Čarltona, tako da se verenica sama morala odvesti u bolnicu. Na putu je saznao da se dete neće roditi iste večeri pa je svratio do kuće.

Mladog Ikera Kasiljasa otac je poslao da uplati tiket i ostao bez 1.2 miliona evra

Očekujući da će porođaj biti dugotrajan, poneo je i laptop kako bi ga i on lakše prebrodio jer – “Lacio se neće voditi sam!”

Kad sam došao u bolnicu i otvorio laptop, rekla je” standardno” i zakolutala očima – izjavio je Met.

Verenica, naviknuta da je njen dragi veliki ljubitelj fudbala i Football Managera, sve je podnela dobro. Zapravo, ništa drugo nije ni očekivala. Bilo ju je pomalo sram kada su sestre i druge trudnice videle kako sastavlja formaciju pre naredne utakmice.

Međutim, navela je i kako je trudnoća, kao i porođaj, bila vrlo stresna i da mu je Manager pomogao da to prebrodi. Porođaj je trajao 18 sati. Met bi prestao da igra kada je bio potreban svojoj verenici, ali ubrzo nakon toga vratio bi se Laciju sa kojim je u trećoj sezoni osvojio skudeto.

Kako je svoj doživljaj podelio i na društvenim mrežama, javio mu se i Sports Interactive koji stoji iza popularne fudbalske simulacije i na dan izlaska Football Managera 2019 poslao mu primerak igre.

Par je tako dobio prošlog leta malog Huga uz redovne vesti sa stadiona Olimpiko. Prema rečima svog oca, i mali Hugo je već veliki ljubitelj fudbala. Grejs je priznala kako ipak mrzi Football Manager, ali svog verenika voli više nego što mrzi tu igru.

Sigurni smo da se mnoge devojke, verenice i supruge mogu složiti sa njom. Zanimljivo, u tih 18 sati koliko je stigao igrati za vreme porođaja, odigrao je sa Lacijom čitavu polusezonu.

(Editor.rs)

WEB PREPORUKE

Leave a Reply

Your email address will not be published.