Danijel Krejg ponovo Bond, ali ko glumi novog protivnika agenta 007?

Producenti filma o Džejmsu Bondu, Majkl G. Vilson i Barbara Brokoli, najavili su početak snimanja najnovijeg filma u serijalu o čuvenom tajnom agentu 007, koga će, uprkos zlim jezicima, opet igrati Danijel Krejg (čak peti put).

To je prvo ostvarenje posle nekoliko decenija, koje će se ponovo snimati na Jamajci, a glavni negativac je novopečeni oskarovac Rami Malek.Reditelj, Keri Džodži Fukunaga potvrdio je da će, pored Krejga i Maleka, uloge tumačiti i Rejf Fajns, Naomi Haris, Rori Kinir, Li Sejduks, Ben Višso, Džefri Rajt, Ana de Armas, Dali Bensalah, David Denčik, Lašana Linč, Bili Magnusen.

U 25. izdanju, Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci, ali očigledno mu penzija neće goditi.

“Uzbuđeni smo što se 25. film o Bondu vraća na Jamajku, sa Danijelom koji po peti put tumači ovu ulogu. Vraćamo se na mesto gde je Fleming stvorio ovaj legendarni lik i gde su snimani “Doktor No” i “Živi i pusti druge da umru”, izjavili su producenti

Bondov mir neće trajati dugo, jer stari prijatelj Feliks Lajtner, moli za pomoć.

Misija, u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika, ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, zastrašujućom tehnologijom. Ništa novo generalno, ali uostalom – Da li uopšte želimo nešto drugačije? Zašto kvariti oprobanu formulu?

Očekuje se da poslednji nastavak u nizu u bioskope stigne u aprilu sledeće godine.

(Editor.rs)

WEB PREPORUKE

Leave a Reply

Your email address will not be published.